Verhuur van 9-persoons bussen

Ford Transit diesel 9-persoons busje.

Het festivalseizoen en de feestjes zijn weer in volle gang. En veel mensen zijn al druk bezig met het maken van plannen voor de zomervakantie, zelfs voor de wintersport! Heb je dan plannen om met een grotere groep op stap of vakantie te gaan? Dan is het huren van een 9-persoons busje een ideale en vooral gezellige oplossing voor het vervoer. Een personenbus biedt comfortabele zitruimte voor de bestuurder en de passagiers. En er is ook nog ruimte voor bagage. Ben je in het bezit van rijbewijs B? Dan mag je deze bus gewoon zelf besturen. En het is uiteraard geen probleem als jullie af en toe wisselen van bestuurder, hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

We hebben 9-persoons bussen te huur, maar ook een 6-persoons bus met extra laadruimte. Dus ga je met maximaal 6 mensen weg en heb je veel bagage, dan is de dubbele cabine ideaal voor deze reis. 

De kosten voor het huren van een bus zijn als volgt:

  • 1 dag huur, maandag t/m donderdag € 90,- per dag
  • 1 dag huur, vrijdag t/m zondag € 105 per dag
  • Meerdere dagen huren, vrijdag t/m zondag € 90,- per dag
  • 1 week huren, 7 x € 85,- (per dag)
  • Langer huren is ook mogelijk, neem dan contact op voor een passende offerte.
  • Borgsom per bus: € 250,-
  • Eigen risico Nederland: € 500
    Eigen risico buitenland: € 750
  • Inclusief Allrisk verzekering, inzittende verzekering en ANWB-pechhulp
Huren bus 9 persoons Brabant

De bovenstaande huurprijzen zijn inclusief BTW en 100 km vrij per dag. Rijd je meer dan 100 km per dag dan rekenen wij € 0,25 per km. De prijzen zijn incl. BTW, wegenbelasting en Allrisk verzekering (met eigen risico). De inzittenden zijn ook verzekerd. Verder zijn wij aangesloten bij de ANWB. Mocht het gebeuren dat je met pech onderweg staat dan wordt er vervangend vervoer geregeld.

Wij geven de bussen mee met een volle tank en deze dienen ook weer vol ingeleverd te worden. De kosten van de brandstof zijn voor de huurder.

Als je de bus op komt halen dan wordt de huur en de borg betaald. Zorg er voor dat je een geldig legitimatiebewijs mee neemt. In verband met ontvreemdingsrisico kunnen wij jou vragen om dubbele legitimatie.

Wil je graag een bus reserveren? Dat kan uiteraard, wij vragen dan wel een vooruitbetaling van 50% van de huurprijs. Voor vragen, een reservering of een passende offerte mag je altijd telefonisch of via de mail contact opnemen. Graag tot ziens!