Verhuur van 9-persoons bussen

Ford Transit diesel 9 persoons busje.

De tijd dat je weer een festival of feestjes kunt gaan bezoeken, of op vakantie kunt gaan zal niet lang meer op zich laten wachten. En heb je dan plannen om met een grotere groep op stap of vakantie te gaan? Dan is het huren van een 9 persoons busje een ideale oplossing voor het vervoer. Een personenbus biedt comfortabele zitruimte voor de bestuurder en de passagiers. En er is ook nog ruimte voor bagage. Ben je in het bezit van rijbewijs B? Dan mag je deze bus gewoon zelf besturen.

De kosten voor het huren van een bus zijn als volgt:

  • 1 dag huur, maandag t/m donderdag € 75,- per dag
  • 1 dag huur, vrijdag t/m zondag € 90 per dag
  • Meerdere dagen huren, vrijdag t/m zondag € 75,- per dag
  • 1 week huren, 7 x € 70,- (per dag)
  • Langer huren is ook mogelijk, neem dan contact op voor een passende offerte
  • Borgsom per bus: € 230,-
Huren bus 9 persoons Brabant

De bovenstaande huurprijzen zijn inclusief BTW en 100 km vrij per dag. Rijd je meer dan 100 km per dag dan rekenen wij € 0,25 per km. De prijzen zijn incl. BTW, wegenbelasting en Allrisk verzekering (met een eigen risico van € 230,- per gebeurtenis). De inzittenden zijn ook verzekerd. Verder zijn wij aangesloten bij de ANWB. Mocht het gebeuren dat je met pech onderweg staat dan wordt er vervangend vervoer geregeld.

Wij geven de bussen mee met een volle tank en deze dienen ook weer vol ingeleverd te worden. De kosten van de brandstof zijn voor de huurder.

Als je de bus op komt halen dan wordt de huur en de borg betaald. Zorg er voor dat je een geldig legitimatiebewijs mee neemt. In verband met ontvreemdingsrisico kunnen wij jou vragen om dubbele legitimatie.

Wil je graag een bus reserveren? Dat kan uiteraard, wij vragen dan wel een vooruitbetaling van 50% van de huurprijs. Voor vragen, een reservering of een passende offerte mag je altijd telefonisch of via de mail contact opnemen. Graag tot ziens!